Dineren met een groep

vanaf 8 personen

Menu 1

€ 24,50 per persoon

Robuuste bol met drie huisgemaakte dipjes (v)

Robuust bread with three different kind of spreads (v)

 

***

Kleintje soep van asperges, met ei en peterselie (v)

Small creamy soup of asparagus, egg and parsil (v)

 

***

Thaise groene curry met sugar snaps, bimi, geroosterde bloemkool, groene asperge, geserveerd met rijst, pappadum en cashewnoten (v)
Thai green curry with sugar snaps, broccolini, roasted cauliflower and green asparagus, served with rice, pappadum and cashew nuts (v)

 

Of/Or

Robuuste burger Van 180 gram rundvlees, gebakken ui, spek, kaas, ketchup met salade en Robuuste friet
180 gram beef burger with fried onion, lettuce, bacon, cheese and ketchup, served with a salad and Robuust fries

 

Of/Or
Op de huid gebakken zalm, geserveerd met asperges, dille roomsaus
en krieltjes in roomsaus
Salmon fried on the skin, served with asparagus, potatoes and a cream sauce of dill

 

***

Mini-mousse: geserveerd in een glaasje met gezoete amandel
en coulis van fruit
Mini mousse: served in a glass with sugar cooked almonds and fruit coulis

Menu 3

€ 29,50 per persoon

Arancini gefrituurde balletjes van risotto, mozzarella en tomaat, geserveerd met truffelmayonaise (v)
Arancini fried risotto balls filled with mozzarella and tomato, served with truffle mayonnaise (v)           

Of/Or
Vitello tonnato, dungesneden kalfsmuis, tonijnmayonaise, kapperappel, pijnboompit, rucola, zongedroogde tomaat
Vitello tonnato, thinly sliced veal with tuna mayonnaise, capers, pine nuts, arugula and sundried tomatoes

Of/Or

Huisgemaakte tartaar van makreel, komkommer en kappertjes, geserveerd met crème fraîche en crostini’s van desembrood
Homemade tartar of mackerel, cucumber, capers, served with crème fraiche and toasted sourdough bread

 

***
Schelvis met tagliatelle, room, citroen, venkel, cherry-tomaat en rucola
Haddock fish served with tagliatelle, cream, lemon, fennel, cherry tomatoes and arugula

 

Of/Or

In de oven gepofte aubergine met saffraan yoghurt, pistache, granaatappelpit en verse basilicum, geserveerd met rijst en bitterballen van geitenkaas (v)
 In the oven roasted eggplant with saffron yogurt, pistachio, pomegranate seeds and fresh basil, served with rice and

“bitterballen” of goat cheese (v)

Of/ Or
Pulled Pork, langzaam gegaard varkensvlees, salade van rode kool,
mini-wraps en yoghurtdip
Pulled Pork, slowly cooked, with a red cabbage salad,

mini-wraps and a yogurt dip

 ***

Robuust dessert, combinatie van ijs, mousse en taart
Robuust dessert, combination of ice, mousse and pie

Menu 2

€ 27,50 per persoon

Robuuste plank met vers gebakken brood, proeverij van vleeswaren,
kaasjes, huisgemaakt kroketje en olijven
Freshly baked bread with spreads, coppa, various sliced sausages and cheese, homemade croquette and marinated green olives

 

***

Tagliatelle met gepelde gamba’s, zongedroogde tomaat en rucola, geserveerd met focaccia en Grana Padano
Tagliatelle with gamba’s, sundried tomatoes and rocket, served with focaccia bread and Grana Padano

Of/Or

Pulled Pork, langzaam gegaard varkensvlees, salade van rode kool,
mini-wraps en yoghurtdip
Pulled Pork, slowly cooked, with a red cabbage salad,
mini-wraps and a yogurt dip

Of/Or

Thaise groene curry met sugar snaps, bimi, geroosterde bloemkool en groene asperges, geserveerd met rijst, pappadum en cashewnoten (v)
Thai green curry with sugar snaps, broccolini, roasted cauliflower and green asparagus, served with rice, pappadum and cashew nuts


 ***

Koffie of thee met een puntje huisgemaakte taart
Coffee or tea with a piece of homemade pie

Opmerkingen

  • Definitief aantal personen horen wij graag 1 dag vooraf
  • Dieetwensen horen wij graag z.s.m. (uiterlijk 1 dag vooraf)
  • U kunt de hoofdgerechten van de menu’s naar eigen inzicht verruilen
  • Bij de hoofdgerechten serveren wij Robuuste friet en salade
  • Voeg een 4e keuze in het hoofdgerecht toe: runder entrecôte als hoofdgerecht € 5,00 extra per bestelde entrecôte