Dineren met een groep

vanaf 8 personen

Menu 1

€ 24,50 per persoon

Robuuste bol met drie huisgemaakte dipjes (v)

Robuust bread with three homemade dips (v)

***

Kleintje soep van zoete aardappel, wortel en paprika,
met pompoenpitten en sesam (v)

Small soup of sweet potato, carrot and bell pepper
with pumpkin seeds and sesame (v)

***

Tagliatelle met gegrilde paprika, amandelpesto, zwarte olijven, rucola, focaccia en geraspte Grana Padano (v)
Tagliatelle with grilled bell pepper, almond pesto, olives, rocket salad and Grana Padano cheese, served with focaccia bread (v)

Of/ Or

Gebakken tamme eendenborst met een taartje van zoete aardappel en saus van geconfijte kumquats en sinaasappel

Pan fried duck breast, with a pie of sweet potato and a gravy of confit kumquats and orange

Of / Or
Op de huid gebakken zalm, geserveerd met asperges, dille roomsaus en krieltjes in roomsaus

Salmon fried on the skin, served with asparagus, potatoes and
a creamy sauce of dill

 

***

Mini-mousse: geserveerd in een glaasje met gezoete amandel en
coulis van fruit

Mini mousse: served in a glass with almond and coulis of fruit

Menu 3

€ 29,50 per persoon

Huisgemaakte kroketjes van Hollandse garnalen, groenten en een vleugje kerrie, met een dip van chilimayonaise
Homemade croquettes of Dutch shrimps, vegetables and kerrie,
with a dip of chili mayonnaise

 

Of / Or

Salade van diverse soorten sla, groene en witte asperges,
sinaasappel en walnoot (v)

Salad of different kind of lettuce, green and white asparagus,
orange and walnuts (v)

 

Of / Or

Carpaccio van rundermuis met kappertjes, rode ui, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en Grana Padano

Carpaccio of beef with capers, red onion, sundried tomato,
pine nuts and Grana Padano

 

***
Op de huid gebakken zalm, geserveerd met asperges, dille roomsaus en krieltjes in roomsaus

Salmon fried on the skin, served with asparagus, potatoes and
a creamy sauce of dill

 

Of / Or

In de oven gepofte aubergine met saffraan yoghurt, pistache, granaatappelpit en verse basilicum, geserveerd met rijst
en bitterballen van geitenkaas (v)
In the oven roasted eggplant with saffron yoghurt, pistachio, pomegranate and fresh basil, seved with rice and “bitterballs” of goat cheese

Of / Or
Pulled Pork, langzaam gegaard varkensvlees, salade van rode kool,
mini-wraps en yoghurtdip
Pulled Pork, slowly cooked pork, salad of red cabbage, mini-wraps
and yogurt dip

 ***

Robuust dessert, combinatie van ijs, mousse en taart

Robuust dessert, combination of ice, mousse and a piece of pie

Menu 2

€ 27,50 per persoon

Robuuste plank met vers gebakken brood, proeverij van vleeswaren,
kaasjes, huisgemaakt kroketje en olijven

Robuust plate with fresh baked bread, different kind of sausage,
cheese, homemade croquette and olives

 

***

Op de huid gebakken zalm, geserveerd met asperges, dille roomsaus en krieltjes in roomsaus

Salmon fried on the skin, served with asparagus, potatoes and
a creamy sauce of dill

 

Of / Or

Gebakken ossenhaasmedaillons met puree van knolselderij, saus van appel en calvados en seizoens groenten

Pan fried tenderloin with mash potato of celeriac, sauce of apple and Calvados served with seasonal vegetables

 

Of / Or

Risotto met moriljes, asperges en geitenkaas
Risotto with morilles, asparagus and goat cheese

                                                                        ***

Koffie of thee met een puntje huisgemaakte taart

Coffee or tea with a piece of homemade pie

Opmerkingen

  • Definitief aantal personen horen wij graag 1 dag vooraf
  • Dieetwensen horen wij graag z.s.m. (uiterlijk 1 dag vooraf)
  • U kunt de hoofdgerechten van de menu’s naar eigen inzicht verruilen
  • Bij de hoofdgerechten serveren wij Robuuste friet en salade
  • Voeg een 4e keuze in het hoofdgerecht toe: runder entrecôte als hoofdgerecht € 5,00 extra per bestelde entrecôte