Dineren met een groep

vanaf 8 personen

Menu 1

€ 24,50 per persoon

Robuuste bol met kruidenboter, tapenade en humus (v)

Robuust bread with herb butter, tapenade and hummus (v)

***

Kleintje soep van de maand
Small soup of the month

***

Burgertjes van broccoli, erwt en peulen, met humus, gegrilde biet, ui en courgette met salsa van groene asperges (v)
Mini-burgers from broccoli, peas and pod, with humus, grilled beetroot, onion, and courgette with a green asperges salsa (v)

Of/ Or

Lamscurry met appel, paprika en kokos,
met kruidenrijst en pappadum

Lamb curry with apple, peppers, coconut, served with a herbal rice and  pappadum

 

Of / Or

Vis van de maand met passend garnituur

Fish of the month

***

Mini-mousse: geserveerd in een glaasje met gezoete amandel en
coulis van fruit

Mini mousse: served in a glass with almond and coulis of fruit

Menu 3

€ 29,50 per persoon

Salade met rivierkreeftstaartjes, huisgemarineerde zalm, forel, avocado, tomaat, komkommer, rode ui en pijnboompitten

Salad of a variety of lettuce crayfish tails, marinated salmon, smoked trout, avocado, tomato, cucumber, red onion and pine nuts

Of / Or

Huisgemaakte kroketjes van spinazie, brie en zongedroogde tomaat geserveerd met tomaten mayonaise (v)
Homemade croquettes of spinach, brie  and sundried tomato
served with a mayonnaise of tomato (v)

Of / Or

Carpaccio van rundermuis met kappertjes, rode ui, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en Grana Padano

Carpaccio of beef with capers, red onion, sundried tomato,
pine nuts and Grana Padano

 

***

Grote garnalen met tagliatelle, boon, peul, zongedroogde tomaat en huisgemaakte focaccia

Tagliatelle with gamba’s, bean, green pea, sundried tomato and
homemade focaccia bread

Of / Or

Risotto van tomaat met buffelmozzarella, gegrilde courgette en gebakken oesterzwammen en een huisgemaakte bitterbal van geitenkaas en pesto (v)
Risotto of tomato with buffalo mozzarella, a homemade “bitterbal” of goat cheese and pesto, with grilled zucchini, and fried mushrooms (v)
Of / Or
Lamscurry met appel, paprika en kokos, met kruidenrijst
en pappadum
Lamb curry with apple, peppers, coconut, served with a herbal rice and  pappadum     

***

Robuust dessert, combinatie van ijs, mousse en taart

Robuust dessert, combination of ice, mousse and a piece of pie

Menu 2

€ 27,50 per persoon

Robuuste plank met vers gebakken brood, proeverij van Parmaham en eendenham, kaasjes, huisgemaakt kroketje, olijven en gegrilde groenten

Robuust plate with fresh baked bread, tasting of variety of organic local sausages, cheese, homemade croquette, olives and grilled vegetables

 

***

Gebakken kabeljauwfilet met kruidige couscous, roergebakken groene asperges en mango chutney
Pan fried cod fish with herbal couscous, stir fried green asparagus
and a mango chutney

 

Of / Or

Gebakken Black Angus met peultjes, bonen, spitskool
en rösti, met een dragonsaus
Fried Black Angus with pods, beans, cabbage and rösti,
with a sauce of tarragon

 

Of / Or

Risotto van tomaat met buffelmozzarella, gegrilde courgette en gebakken oesterzwammen en een huisgemaakte bitterbal van geitenkaas en pesto (v)

Risotto of tomato with buffalo mozzarella, a homemade “bitterbal” of goat cheese and pesto, with grilled zucchini, and fried mushrooms (v)

 

                                                                        ***

Koffie of thee met een puntje huisgemaakte taart

Coffee or tea with a piece of homemade pie

Opmerkingen

  • Definitief aantal personen horen wij graag 1 dag vooraf
  • Dieetwensen horen wij graag z.s.m. (uiterlijk 1 dag vooraf)
  • U kunt de hoofdgerechten van de menu’s naar eigen inzicht verruilen
  • Bij de hoofdgerechten serveren wij Robuuste friet en salade
  • Voeg een 4e keuze in het hoofdgerecht toe: kalfsentrecôte als hoofdgerecht € 5,00 extra per bestelde entrecôte